مشاوره حقوقی رایگان - اذن دختر

اگر پدر دختر به خاطر اعتیاد از مادرش جدا شده باشد آیا برای اذن ازدواج می‌توان از پدربزرگ پدری دختر اذن ازدواج گرفت یا حتما باید پدر دختر که معتاد بوده و طلاق گرفته باید اذن دهد.و اینکه کلا راهی هست که بدون نیاز با رو در رو شدن با پدر معتاد دختر ازدواج کند که حتی دیگر نیاز به پدربزرگش هم نباشد

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. بله صرفا از پدر بزرگ اذن در ازدواج بگیرید.
خیر صرفا در صورت مرگ پدر و پدر بزرگ اذن در ازدواج از بین میرود و یا اثبات عدم صلاحیت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر باید اذن بدهد می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر پدر همکاری نکند از طریق دادگستری اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است