مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی کارت ملی

سلام روزتان بخیر من خودرو به نام خانوم م هست فروختیم خودرو رو ولی خانوم م کارت ملی ش گم شده .آیا بدون کارت ملی میتونیم بریم برای تعویض پلاک همه مدارک هم به نام خانوم م هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از مدارک کارت ملی است لذا توصیه می شود ابتدا درخواست المثنی کارت ملی را به نماید و با رسید درخواست المثنی به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایید