مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر برای ازدواج

سلام
28ساله و دارای مدرک ارشد هستم و همینطور نامزدم 30ساله و دارای مدرک ارشد و شاغل هستن. 1سال ک نامزد کردیم اما پدرم اجازه عقد نمیدن و هرشخصی ب عنوان واسط باهاش صحبت کرده، 1سری دروغ پردازی داستان بافی راجع ب مهریه بیان میکنه. چطور میتونم بدون اینکه متوجه بشه از دادگاه نامه بگیرم. چون با توجه ب تجربیات قبلی، ب دادگاه هم دروغ میگه درصورتی ک مشکلش پول و نمیخواد جهاز بخره یا هیچ خرج دیگه ای کنه اما واسه خوب جلوه دادن خودش، دروغ میگه.

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شما می توانید اذن ازدواج از طریق دادگاه اقدام کنید اما پدر شما به دادگاه احضار می شود واگر دلایل غیر منطقی برای موافقت ازدواج باشما داشته باشد دادگاه می تواند بدون موافقت ایشان اجازه ازدواج به دفتر ازدواج صادر نماید