مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدربزرگ

با سلام نمی خوام زیاد پر حرفی کنم ماجرا از این قراره که پدر بزرگ من فوت کرده وچهار فرزند یک پسر و سه دختر داره پسرش (که دایی بنده هم هست) ادعا میکنه که تمام اموال و دارایی های پدرش مال اونه ودر زمان حیات به اون داده و هیچ گونه سند یا مدرکی در این باره به هیچ کس نشون نمیده و هی خواهرش (یعنی مادر منو )تهدید میکنه که شکایت نکنه البته یک بار اعتراف کرده و گفته این اموال مال من نیست به دلیل تهدید های دایی بنده خواهرش یعنی مادر من راضی به شکایت نیست البته انحصار وراثت هم گرفته شده ومادر من یکم مشکلات روحی و روانی هم داره ایا بنده میتوانم به عنوان نوه ای که مادرش حالت روحی و روانی خوبی نداره و نمیتونه از حق خودش دفاع کنه به جای مادرم دادخواست تقسیم ترکه بدهم چگونه لطفا توضیح دهید اموال پدر بزرگ من یک خانه ویک باغچه 4400متری هست هرکس به من کمک کنه تا سهمم رو بگیرم به علاوه پرداخت حق وکیل تمام سهمم رو به اون وکیل میدم

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام شما نمی تونید به جای مادرتون دادخواست تقسیم ترکه بدید ولی می تونید با گرفتن یک وکیل دادگستری برای ایشان اقدام به پیگیری امور کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما نمیتونید ، بجای مادر طرح شکایت نمایید مگر اینکه حکم حجر مادر صادر شده باشد که ضوابط و شرایط قانونی خاص داره .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید به جای مادرتان شکایت کنید.
برای مادرتان وکیل بگیرید و یا اگر سلامت عقل ندارد برای وی قیم تعیین کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برای‌ مادر باید حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای شکایت یا می‌بایست خود شخص اقدام به شکایت کند یا وکیل گرفته و وکیل ایشان اقدام به شکایت کند مگر اینکه شخص محجور یا صغیر باشد و در آن صورت می‌توانند مراجعه کنند