مشاوره حقوقی رایگان - طلای سهم الارث

سلام حدود 26 سال پیش خواهرم طلای سهم الارث من رو که به مبلغ 2میلیون و دویست هزار تومان بدون اجازه من میفروشد حالا بعد 26 سال میخواهد پرداخت کند چطوری محاسبه میشود خودش میگه تو تادیه دیون زدم میشه 76 میلیون .مگر نادیه دیون شامل طلا میشود و آیا درست هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بر اساس مقدار گرم طلا باید به شما طلا پرداخت کند یا قیمت روز طلا را بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود انصافا باید طلا دهد
با یک وکیل مشورت نمایید
اگر بخواهید تقاضای وجه نمایید ضرر میکنید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما طلا به وی داده باشید باید به همان مقدار طلا بدهد
و اگر پول طلا داده باشید مبلغ مذکور به نرخ روز محاسبه می شود.
با توجه به اینکه به اختیار خودش پرداخت می کند بهتر است با هم توافق کنید