مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری مادر

ایا کسی که از مادر مریض خود نگهداری میکند از ارث که به نام مادر است سهم بیشتری میبرد .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارث قانون مشخص و ثابتی دارد . همه‌وراث به یک میزان ارث میبرند و دو به یک بین دختر و پسر است . مگر انکه مورث در زمان حیات خود تا یک سوم مالش را وصیت کند و یا در قالب دیگر عقود از جمله هبه، صلح، بیع و ... به ان شخصی که نگهداری و مراقبت کرده بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مادر تا زمانی که در قید حیات است و سلامت عقل دارد می تواند دستمزد زحمت کسی را که از وی نگهداری می کند را پرداخت کند و حتی می تواند کل دارایی خود را به نام وی انتقال دهد.
و اگر چنین کاری نکند در صورت فوت اموال طبق قانونی بین وراث تقسیم می شود.
توجه داشته باشید مواظبت از مادر تکلیف شرعی و اخلاقی است .
زمانی مادر از فرزند نگهداری کرده بدون اینکه دستمزدی بگیرد و فرزندان نیز در مقابل وظیفه دارند از وی مراقبت کنند.