مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

با سلام اگر شخصی تهدید به افشای چت واتساپ کنه و اگر شخص مورد تهدید قرار گرفته دلیت اکانت بزنه واتساپو و خطشو بسوزونه باز هم افشای اسکرین شات ها موثر واقع میشه؟میتونه پخششون کنه اصلا امکان داره بشه به یک اسکرین شات پخش شده از اکانت دلیت خورده وات استناد کرد و اونو افشا کرد؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تهدید به افشای اسرار خصوصی جرم است و قابل پیگیری است اما:
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان افشا و انتشار که قطعا وجود دارد و هر کسی که پیام های شما را دارد می تواند اسکرین شات گرفته و انتشار دهد،
در این صورت شما می توانید از انتشار دهند شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
اگر منظور شما این است که اسکرین شات پیام های اکانتی که حذف شده در دادگاه استناد است یا نه ؟
در صورت انکار قابل استناد نیست و شما می توانید انکار کنید و اعلام نمایید که ساختگی است.