مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت وکالت من تمام شده است

سلام بنده پرشیا تصادفی خریدم ک وقت وکالتش ب اتمام رسیده ولی ماشین همچنان حاضر نشده ک بتونم برم تعویض پلاک منم از کسی خریدم ک اون هم وکالتی خریده بود ک ب من تفویض وکالت داده بود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تعویض پلاک یا مجددا وکالت بگیرید یا اینکه مالک را با خود ببرید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، یا بایستی وکالت را تمدید یا اینکه دادخواست الزام فروشنده به فک و انتقال پلاک مطرح کنید