مشاوره حقوقی رایگان - با عرض سلام و خسته نباشید یک سوال در مورد دزدی داشتم

بنده یک روز از خانه بیرون رفتم و چند ساعت بعد برگشتم و دیدم خانه من را دزد زده است و حدود 6 میلیون تومان اموال من را به سرقت برده اند بنده شکایت کردم و پلیس همان روز امد و گزارشی تهیه کرد و اثر انگشت گرفت بعد از چند ماه با بنده تماس گرفتند که دزدها که چند نفر بودند پیدا شدند به اگاهی رفتم گفتند احتمالا مال شما را فروخته اند و فقط منزل شما نبوده که دزدی کرده اند باید به دادگاه بروید بنده فاکتور طلاها را هم به انها دادم و کپی گرفتند بعد از چند مدت پرونده به بازپرسی رفت و دادستان درخواست حکم جلب به دادرسی و کیفر خواست کرد پرونده به دادگاه رفت ولی من رو نخواستند و بعد از چند روز اینو نوشته :
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ ....... ساعت ....... می باشد
رمز وارد شده مربوط به ......... می باشد
1-پرونده کلاسه ......... ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در مجتمع دادگاههاي كيفري دو شهرستان ...... به تاریخ .......... ثبت گردید و با شماره بایگانی ............. به شعبه ........... دادگاه كيفري دو شهرستان ...... (.......... جزايی سابق) ارجاع شد
2-در تاریخ ........... وقت نظارت دفتر برای تاریخ ........... تعیین گردید
3-نسبت به شکایات مطروحه ........... و ........... و ............ مبنی بر سرقت مستوجب تعزير طی شماره ............ مورخ ............ با توجه به گزارش واصله، از آماركسر و اعاده گرديد.
پرونده مختومه شده است.
یعنی چه بی زحمت بهم توضیح بدین؟ممنون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام . با این تفاسیر پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده به شعبه مراجعه نمایید و تاریخ ارسال را سوال کنید و در دادگاه پیگیری نمایید.