مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کفالت بیمه

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
بنده برای کفالت و بیمه کردن پدرو مادرم اقدام کردم بعد چند روز بازرس اومد در خانه و پدرم را خواست و از خود پدرم چند سوال پرسید، البته خودشون نگفتن که از بیمه اومدن ما از سوال ها بعدا متوجه شدیم.
پدرم به ایشون گفتن که خانه متعلق به خودشان هست و با فرزندان زندگی میکند و 2 طناب باغ سیب دارد و الان بی کار هست و مشغول به کار نیست.
بعد از یک روز برام پیام اومد که درخواست کفالت رد شد!!!
البته پدرم گفته که باغ سیب در حالی که بیشتر از چند درخت سیب در باغ نیست و از باغ درآمدی ندارد
آیا با این موارد میشود درخواست کفالت رد شود؟!! و من نتوانم والدینم را بیمه کنم؟!!!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چکار میتوانم انجام دهم
سپاس فراوان.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید
سوال شما حقوقی نیست