مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ماده 502 قانون آیین دادرسی کیفری

با عنایت به ابتلا محکوم علیه ،محکوم به حبس موضوع جرم تعزیری به بیماری روانی واحراز بیماری باکسب نظر پزشکی قانونی توسط اجرای احکام کیفری ونهایتا ارسال پرونده به مرجع صادر کننده رای قطعی جهت تبدیل مجازات حبس به مجازات مناسب دیگر متاسفانه دادگاه برابر رای صادره مجازات حبس را موقتا به مدت یکسال دیگر به تعویق انداخته لذانظربه ابنکه وظیفه قانونی دادگاه منحصرا وفقط وفقط تبدیل مجازات است نه تعویق واینکه رای صادره خلاف بین قانون است راهکار چیست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.