مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

نحوه اعتراض به رای ناعادلانه دادگاه تجدید نظر در خصوص دعوای حقوقی و مالی چگونه است در صورت شکایت از قاضی در دادسرای انتظامی قضات و اثبات اشتباه قاضی در رای صادره چه تاثیری خواهد داشت و ایا امکان برگشت رای صادره وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید اگر رای دادگاه بدوی برخلاف قانون صادر شده باشد نقض خواهد شد.
در صورتی که دادگاه تجدیدنظر نیز توجه نکر می توانید تحت شرایطی درخواست اعاده دادرسی بدهید.
اگر شکایتی از قاضی داشته باشید می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
یک لایحه‌ تخصصی باید تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای تجدید نظر قطعی است و شما تحت شرایطی میتوانید اعاده دادرسی را بخواهید