مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم حجر و نصب قیم برای برادر معلول ذهنی

با سلام. برادر بنده از مدت ها پیش دچار بیماری اسکیزوفرنی (اختلال شخصیتی) بوده و دارو مصرف میکنن. مددجوی سازمان بهزیستی هستن و کارت معلولیت بهزیستی دارن. برای تقسیم ارث پدرم قصد داریم جهت اخذ حکم حجر و تعیین مادرم بعنوان قیم برادرم اقدام بکنیم. آیا مدارک پزشکی قبلی و پرونده بهزیستی و کارت معلولیت ادله کافی برای اثبات حکم حجر هستن یا ممکنه پزشکی قانونی برادرم رو برای معاینه بخوان؟ اگر برادرم از رفتن به پزشکی قانونی امتناع کرد راهکار چه چیزی هست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بروند پرشکی قانونی ، اگر نروند وشما مدارک از جمله استشهادیه محلی را به دادگاه نشان دهید ممکن است به زور اورا ببرند