مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ اتمام قرارداد کارمند پیمانی

سلام و وقت بخیر
داخل حکم کارمند پیمانی دو تا عنوان به اسم تاریخ اجرای قرارداد و پایان قرارداد هستش،تاریخ پایان قرارداد همه کارمندهای پیمانی 29 اسفند سال جاری هستش،ایا این به این مفهوم هستش که میتونه از این تاریخ به بعد نره و استعفا بده و مشکلی براش پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی کارمند تا 29 اسفند قرارداد داره واگه بعد از این تاریخ نیاد مشکلی نیست مگر اینکه بگویند فلان وسیله تحویلش بوده ، تحویل نداده.