مشاوره حقوقی رایگان - در خواست مستمری از کار افتادگی

با سلام برادرم متولد1364مبتلا به بیماری اسکیزو فرنیا بیماری اعصاب و روان شدید-دکترش تایید کرده که ایشون از کار افتاده کلی هستن و مدارک سه مرتبه بستریشو داریم-با سه مرتبه سابقه بستری دوبار در بیمارستان روانپزشکی ایران و یک مرتبه در بیمارستان روانپزشکی رازی-
برادرم از اسفند سال90تا اردیبهشت98پرداختی بیمه کارگران ساختمانی تامین اجتماعی دارد-
بار اول سال 94برادرم حالش بد شد که مجبور به بستری45روزه در بیمارستان ایران شدیم-ولی وقتی برای از کارافتادگی اقدام کردیم گفتن با یک مرتبه سابقه بستری نمیتونیم بفرستیم کمسیون-برادرم با دارو حالش بهتر شد و تا 98بیمه پرداخت کرد-ولی از98 دوباره حالش بد شد و نتونست پرداخت کنه تا این لحظه-در ظمن ایشون مجدد سال 99 دو بار بستری گردید هم در بیمارستان ایران هم بیمارستان رازی-
ما امسال برای از کار افتادگی اقدام کردیم و مدارک فرستادیم کمسیون 1400/11/11تشکیل شد و تو ***جواب کمسیون نوشته بیماریش مربوط به زمان بیمه پردازی نیست *** در حالی که بیمه سال94که اولین بستریش بود کامل پرداخت شده-در ضمن ایشون چند سال قبل از شروع بیمه پردازی معافیت خدمتشون به خاطر انحراف چشم بوده و به خاطر بیماری معاف نشدن-
تورا خدا اگه کسی هست کمکون کنه وضع مالی خوبی نداریم -اگه حقوق برادرم برقرار بشه کل حق الوکاله را با حقوقش پرداخت میکنم -پدرم 65سالشه و کارگر ساختمونی هستش و برادرم فقط مبلغ350از بهزیستی درامد داره و کل هزینه برادرمو من میدم تو را خدا به خاطر خداکمکمون کنید اگه کسی هست که بتونه با مبلغ کم از کار افتادگی برادرمو درست کنه تا اخر عمر دعاش میکنیم و تا مبلغی که بتونیم پرداخت میکنیم-لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه حقوق برادرم درست بشه

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. به اگر تهران هستید به اداره معاضدت کانون محترم وکلای دادگستری مرکز تشریف ببرید. تهران خ سعدی شمالی روبروی خ منوچهری. پایین ساختمان هم بانک هست. طبقه هشتم. از 8 صبح تا 12 ظهر در روزهای اداری. احتمال زیاد به ما وکیل رایگان می‌دهند. قبل تز رفتن میتوانید تماس هم بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برید دادخواست صدور حکم محجوریت بدهید و قیم براش تعیین کنید بعد پیگیر حقوقش بشوید، ضمنا حداقل 10 سال براش بیمه بریزید تا بتونید حقوقش را برقرار کنید