مشاوره حقوقی رایگان - حق حقوق خادم مسجد

سلام خسته نباشید بنده حقیر مدت 8سال خادم مسجد بودم الان اخراج کردند وازسال 92 تا 1400حقوق ماهی یک میلیون و سال 1400ماهی دومیلیون بهم دادند میخوام بدونم به جز حقوق قانون توی 8سال کارکردم کلا چقدر باید مسجد بهم بدن ممنون میشم کمک کنید منو چقدر توی 8سال بهم تعلق می‌گیرد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
مزایای شما بیمه، حقوق طبق اداره کار، بن کارگری و....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مابه التفاوت حقوق و مزایای شما نیز پرداخت گردد همچنین سنوات و پاداش نیز در کنار آن قابل پرداخت خواهد بود