مشاوره حقوقی رایگان - حریم دیوار کوچه

سلام و خسته نباشید
اینجانب خانه ای دارم که دو پنجره مشرف به کوچه داره که همه ی مردم ماشین خودشون رو زیر پنجره من پارک میکنن و واقعا با صدای دزد گیر و بوی دود اگزوز مارو به ستوه اوردن
پارک ممنوع زدم...تذکر دادم ولی چون بر خونه زیاده گوش کسی بدهکار نیس
میخواستم بپرسم که میتونم بغل دیوار رو یه با غچه کوچیک ده درده درست کنم؟ حداقل با فاصله پارک کنن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه عرض کوچه شما بیشتر از 12 متر باشد میتوانید با فاصله یک از دیوارتان یک جدول درست کنید در غیر این صورت مجاز نیستید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
خیر حریم عمومی و معبر عمومی مربوط به همگان است. شما حقی در آن ندارید