مشاوره حقوقی رایگان - خودروی معیوب و کلاهبرداری

سلام و عرض ادب. من از سایت 9بهمن یک ماشین ال نود مدل 90پیداکردم که زده بود سالم بدون خط وخش وشاسی بدنه سالم زنگ زدم کارشناسی رنگ شماره ماشین وآدرس رادادم گفت ده دقیقه دیگه کارشناس زنگ میزنه با شما هماهنگ میکنه بعد ده دقیقه کارشناس به محل آدرس آمد ماشین وکارشناسی کرد گفت هیچ ایرادی نداره من هزینه کارشناس دادم گفت برگه کارشناسی به آدرس که از من گرفت با مهر شرکت ارسال میشه بعد با فروشنده رفتیم محضر کارای وکالتو انجام بدیم من یه چک بین بانکی 200میلیونی از بانک گرفتم که بعد وکالت به فروشنده دادم با 4میلیون پول نقد و7میلیون هم با گوشی انتقال دادم قولنامه بین ما نوشته نشد رفتیم محضر روز بعد رفتم برا معاینه فنی ترمز دستیش ایراد داشت که به مکانیکی رفتم کلا کاسه های ترمز شکسته بود که 2500هزینه کردم امروز که 11بهمن هست زنگ زدم دفتر کارشناسی میگه شما کارشناسی را زنگ زدی کنسل کردی ماشینو بردم کارشناسی ماشین چپی تمام رنگ سقف تعویض شده شاسی ها ضربه خورده تو را خدا راهنماییم کنید زار زندگی مو فروختم که ماشین بخرم میشه ماشینو پس بدم معامله را فسخ کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر حسب مفاد‌مبایعه نامه می توانید معامله را فسخ یا‌ مطالبه خسارت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
یا با اخذ تامین دلیل و تعیین خسارت توسط کارشناس خسارت خود را به جهت عیب مبیع مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطابق موارد و شروط قرارداد باید عمل و امکان فسخ دارد.