مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام خدمت مشاورین عزیز
من دختر 19 ساله هستم. پدرم وقتی سه سالم بود من و مامانم رو ول کرد و طلاق غیرحضوری داشتن. منم با مامان و مامان بزرگم زندگی می کردم اما چهارده سالم که بود مامانم رفت ازدواج کرد منم با مامان بزرگم زندگی کردم شوهرشم اجازه نمیده بهم زنگ بزنه یا ببينمش. 18 سالم که شد مامان بزرگم فوت کرد يهو سروکله ی خانواده ی پدرم پیدا شد من رو با اصرار بردن پیش خودشون فکر می کردن مامان بزرگم بهم ارث داده اما بعد یک ماه که فهمیدن اينطور نیست شروع کردن به اذیت و بدرفتاری چند بار اقدام به بیرون کردنم از خونه کردن اما من چون جای دیگه ای نداشتم همون جا موندم کنکور رو هم خراب کردم یه سال بعدش بابام ازدواج کرد منم پیش اون و زنش زندگی می کنم قراره کنکور هم بدم 98 دیگه حتما ميرم دانشگاه زنش زیاد دوس نداره من پیش شون باشم البته چون نه ماهه باهاشون زندگی می کنم واضح بروز نمیده اما چند بارگفته رفتی دانشگاه دیگه بر نگرد. من از پدرم خوشم نمياد. نمیخوام باهاشون زندگی کنم. در چه صورتی میتونم مستقل زندگی کنم از پدرمم نفقه بگیرم؟ حکم رشد کافيه؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

حكم رشد براي اشخاص زير ١٨ سال است و با توجه به اينكه سن شما قانوني ميباشد ميتوانيد مستقل زندگي كنيد