مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قیم پدرم

باسلام پدر من سه همسر داره من از اولی هستم دومی از پدرم طلاق گرفته و پدرم بخاطره مهریه منزلشو 11سال پیش به 8 ملیون فروخت من خبردار شدم با پدرم رفتیم بنگاه باز به یکی فروخته بود خلاصه 500 هزار پشیمونی دادم و پس گرفتم باز خودم پولشو قرض کردم به 12 ملیون از پدرم خریدم سنم 18 بود تازه داماد الان بعداز این همه سال خانمی دو مرتبه منو به دادگاه کشونده به نظرشما چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید با ارائه مبایعه نامه و سایر مستندات دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛