مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل خسارت خودرو

با سلام
در شورای حل اختلاف برای خودرو خود که تصادف داشته تقاضای تامین دلیل نمودم. مقصر چون در حال مستی بوده و فاقد گواهی نامه در بیمه حاضر به قبول تقصیر نشده و سقف بیمه نامه او هم خیلی کمتر از میزان خسارت من است از طرفی بیمه اعلام کرد تا وقتی حکم دادگاه صادر نشود نمیتونند خسارتی پرداخت کند. از انجایی که خودرو من برای امرار معاش بوده و نیاز به تعمیر دارد در شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل دادم تا نظر کارشناسی را دریافت کنم. پس از تامین دلیل چه مرحله ای را باید انجام بدهم تا بیمه ملزم به پرداخت خسارات من شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست مطالبه خسارت بدهید و بعد از صدور حکم قطعی به بیمه مراجعه کنید

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

سلام . از طریق خدمات قضایی اقدام به ثبت شکایت کنید