مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مستمری پدر به پسر

من 59 سال دارم و حقوق بازنشستگی پدر فوت شده ام را مادرم دریافت میکند ایا در صورت فوت مادرم و بدلیل انکه خود هیج بیمه و شغل دولتی نداشته و از کار افتاده میباشم چگونه میتوانم پس از فوت مادرم از حقوق پدرم استفاده نمایم سپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در کمیسیون پزشکی ازکارافتادگی تایید شود به شما تعلق میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً به شما تعلق نخواهد گرفت اگر کمیسیون پزشکی معلولیت ویا بیماری جسمی شما را تایید نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را بدهید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود.