مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره درمورد نقل و انتقال حقوق کارمندان پیمانی

باسلام اینجانب در سال 97 انتقال دائم از فنی وحرفه ای به اداره کل تعاون و کار و رفاه اجتماعی گرفتم و چون نقل و انتقال بودجه درسال 97 انجام نشد حقوق من را دستگاه مبدا پرداخت نمود ولی مدارک نقل و انتقال بودجه من نیز در مهلت قانونی که 30/7بود به برنامه بودجه نرسیده و نقل و انتقال حقوق من درسال 98 انجام نشده حالا تکلیف حقوق من درسال 98چیست مبدا یا مقصد باید پرداخت کند؟

پاسخ ها :

نقل و انتقال حقوق کارمند پرداخت حقوق کارمندان انتقالی