مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر فرهنگیان

سلام بنده دانشجو معلم یکی از شهرستان های استان تهران هستم و سال آخرم و نامزدم نیز دانشجو معلم استان قم هستند و هر دو تعهد خدمت داریم که برای دانشگاه فرهنگیان معمولا 2 برابر مدت تحصیل هستش
خواستم بدونم راه حلی داره خانم بخوان برای شهر بنده انتقالی بگیرن؟!
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به تبعیت از همسر میتوانند البته اموزش وپروش بابت نقل وانتقال دستور العمل خاص دارد که باید مطابق ان عمل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پیگیری کنید اگر موافقت نکردن دیوان عدالت اداری شکایت کنید