مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مازاد بر دیه

باسلام من تصادف کردم ومقصرصددرصدهستم ایشون پاشون شکسته و پلاتین هست می خواستم بدونم سوای از هزینه دیه که بیمه پرداخت میکنه،ایشون می‌تونه دادخواست بده وقاضی رای بده ومن هزینه درمان دارویی کاری پرداخت کنم؟؟دادگاه به درخواست ایشون رای میده؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر از هزینه های درمان از میزان دیه پرداخت شده بیشتر باشد، امکان پذیر است