مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام، یکی از بستگان شوهرش او را از خانه بیرون کرده است با بچه هایشان و الان بچه ها و خانمش خانه‌ی پدر خانمشان هستند.بعد از بیرون کردن انها هیچکدام دیگر به خانه باز نگشتن. یک بار شوهر شکایت دزدی کرد و یکی از متهمان را خانمش معرفی کرد که هیچ مدرک قابله قبولی نتوانست ارائه بدهد و پرونده بسته شد.دوباره رفتن شکایت امول غیر منقول کردن با شاهد که اقوام درجه یک خودش است بازهم هیچ مدرک قابل‌قبولی ارائه نداده و پرونده بسته شد. الان باز رفتن درخواست تجدید رسیدگی مجدد دادن. درصورتی که همه ادعاهای این اقا دروغه و شاهدهاهم اقوام درجه یکش هستند ایا میتواند برای خانمشان مشکلی ایجاد کنند و به دروغ اموال غیر منقول را ثابت کند ؟ درصورتی که یکبار شکایت دزدی و غیر منقولش رد شده است؟ و یک چیز دیگر اقا برای بیرون کردن فرزند و خانمش پرونده کیفری دارد و شلاق برایش بریده شده است.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، نیاز به
بررسی جزئیات و اخذ توضیحات بیشتر
خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست باید پرونده بررسی شود