مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام یه پیامک برا من اومده که پرونده شما به فلان شعبه اجرای کیفری واصل شد
من شاکی بودم و صندوق خسارات بدنی موظفه که بخاطر نداشتن بیمه طرف مقابل دیه من رو بده و مدارکم تحویلشون دادم و طرف مقابلم اعتراضی نداشت الان توی پیامک نوشته در صورت نیاز به حضور ابلاغ میشه .
الان چه اتفاقی می افته ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده برای اجرا رفته . اگر بعد از مدتی پیام نیامد حضوری پیگیری کنید