مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه اعتباری

سلام و خسته نباشین به وکلای عزیز من سالهای پیش در موسسه ... سپرده 140 میلیونی باز کردم و بعد از مدتی هم سود و هم اصل پول بلوکه کردن که موسسه قادر به پرداخت نیست نه اصل پول نه سود پول و بعد کلی ناراحتی بعد از مدتی اعلام کردن که کم کم اصل پول رو خرد خرد بهت برمیگردونیم ولی متأسفانه از 140میلیون 20 میلیون باقی ماند در حساب ولی گفتن بلوکه شده و ما برنمی گردونیم پولتو بورو هر جا دستت برسه بکن همینه که هست . من از حضار محترم خواهشمندم مرا کمک کنید و این پول برای رهن خانه ام هست و خیلی ناراحتی شده با مراجعه ام به شعبه و وقتی میروم به پلیس زنگ میزنن که نمی توانی بر علیه ما کاری بکنی . چیکار کنم خواهشا بفرمایین.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید