مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ مفاد قرار به طرفین

با سلام و خدا قوت بنده به عنوان خواهان پرونده ملک بین وراث را خریداری کردم که فاقد سند میباشد تمامی وراث وکالت دادن جز یک نفر البته خودم هم یکی از وراثم شکایت کردم شاهد هم شهادت دادن (خواهر و برادر )که شفاهی صحبت کردیم و ملک توسط اینجانب خریداری شده الان روند کار پرونده رو که دیدم نوشته از آمار کسر و ابلاغ مفاد قرار به طرفین صادر و تایپ میگردد خواستم ببینم دعوای ما رد شده ؟ ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معلوم نیست ولی به احتمال قوی قرار رد دعوای شما صادر شده چون شما فقط میتوانی سهم الارث آنهاییکه راضیند بخری اونیکه راضی نیست دادگاه نمیتواند مجبورش کنه

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

سلام منتظر ابلاغ رای باشید چننانچه دعوا به نحو صحیح طرح نشده باشد قرار صادر میوشد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
معلوم نیست. باید رأی دادگاه را دید