مشاوره حقوقی رایگان - حریم دیوار خانه و پنجره برای نصب کولر همسایه

سلام اپارتمان ما قولنامه ای و واحد من بصورت تک واحدی ک جلویش پشت بام است.به تازگی دثتا از همسایه ها پاکت کولری ک مسدود بوده را پیدا کردند که دقیقه جلوی پنجره ی خانه من است و کولرشان را چسب دیوار و پنجره ی من قرار دادند.جدا از ظاهر زشت مشکل نشتی اب و اتصالی برق داشتند چندبار تذکر دادم ولی گفتند انجا پشت بام است شخصی نیست.ضمن اینکه کولرشان چسب دیوار من است و جلوی پنجره ی خانه ام ایا با طرح شکایت میشود داکت را دوباره کلا مسدود کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایجاد مزاحمت میکنند میتوانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تامین دلیل نمایید اقدام نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ابتدائا تامین دلیل وسپس شکایت کنید