مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی و شماره شناسنامه

میشه کمکم کنید ؟
میخوام بدونم کسی با داشتن شماره ملی و شماره شناسنامه من میتونه اطلاعات بانکی من و ....
بدست بیاره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این احتمال وجود دارد که اگر طریق بانک افرادی وجود داشته باشند که دسترسی به اطلاعات اشخاص خارج از بانک را داشته باشند اطلاعات بانک شما افشا گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شماره شناسنامه نه ولی کد ملی ملی ممکن است مورد سو استفاده قرار گیرد . برای دریافت راهکار حقوقی که مانع شود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید