مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام از من مبایعه نامه در حالت غیر عادی گرفتند مبنی بر فروش ملک که قید شده 20 میلیون تومان به من پرداخت شده امضا دارم چگونه شکایت نمایم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نماید که در حالت غیر عادی امضا شما عرضه شده و شما هیچ قصد و اراده ای برای فروش ملک نداشته اید و مبلغ 20 میلیون تومان هم به هیچ عنوان به شما پرداخت نگردیده این موضوع می‌تواند از مصادیق بطلان معامله به علت عدم وجود قصد است تلقی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید این موضوع را اثبات کنید که درحالت غیر عادی رخ داده