مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام زوجه به گرفتن گواهی تجرد

سلام وقت شما بخیر
ببخشید زوج هستم و در دوران عقد هستیم، اطلاعاتی پیدا کردم محتمل بر اینکه زوجه قبل از عقد با بنده، نامزدی یا ارتباطاتی داشته است. در حال حاضر قطع ارتباط کرده ایم و دسترسی جهت بردن زوجه به ثبت احوال و گرفتن گواهی تجرد ندارم.
آیا چیزی بنام دادخواست الزام زوجه در ارائه گواهی تجرد در دادگاه های صالحه وجود دارد که بتوان طرح دعوی نمود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید دادخواست فسخ نکاح بدهید
در صورت درخواست فسخ نکاح دادگاه از ثبت احوال استعلام می گیرد