مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر شهادت خواهان

باسلام. میخواستم بدونم برای صادر شدن حکم تاثیر قسم خوردن خواهان به چه اندازه است؟و آیا تاثیری دارد در دادگاه؟(علاوه بر شهادت شهود 2نفر بستگان درجه1و علاوه بر دفاعیات وکیلم در دادگاه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

موضوع برای بنده مجهول است باید توضیح دهید که دعوی چیست ماهیت حقوقی دارد یا کیفری و این که شرایط دعوی به چه گونه است
جهت مشاوره بیشتر و بررسی پرونده می توانید با همکاران محترم دادراه و یا بنده در این خصوص تماس حاصل نمایید

یک وکیل

توضیحات شما کامل نیست. لطفا موضوع پرونده را بیان بفرمایید