مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون زیاد

باعرض سلام و ادب. بنده حدود یکماه پیش خودروی پراید 92 را از طریق سایت درج آگهی به فروش رساندم.خریدار درخواست کرد که در بنگاه قولنامه کنیم من هم پذیرفتم و در بنگاه قولنامه کردیم.خودروی فوق را به مبلغ 72ملیون وپانصد هزار تومان فروختم و بنگاه جمعا از ما یک ملیون کمیسیون گرفت.بنده استدعای تعیین کمسیون از شما دارم؟.واگر زیاد گرفته میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بر اساس توافق کمیسیون ازشما دریافت شده است قابل شکایت نمی باشد