مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کمک و راهنمایی

سلام.خسته نباشید،بنده در یک اپارتمان 6 واحده مستقل و تنها زندگی میکنم،ساعتی قبل از اداره برق تماس گرفتند که شما بابت دست کاری کردن به کنتور برق به مبلغ 14میلیون جریمه شدید،درصورتیکه بنده در پرداخت قبض هایم هیچوقت نشده که دیرکرد داشته باشم ودرضمن خودم در طرح تشویقی سال قبل بهینه مصرف برق داشتم ایا میتوانم بی گناهیم را ثابت کنم چکارکنم خواهش میکنم راهنمایی ام کنید،متشکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ِنها باید ا عای خود را ثابت کنند و شما در مقابل ادعا با مستندات دفاع کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دست کاری در کنتور برق با پرداخت به موقع فرق دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضوری ب اداره برق مراجعه کنید و قبض برق ماهای قبل را ببرد