مشاوره حقوقی رایگان - پلاک مجازی

سلام امروز رفتم تعویض پلاک گفتندشمایه پلاک مجازی ایران 68 دارید یعنی چه

پاسخ ها :

پلاک مجازی خودرو

سوالات مرتبط

پلاک مجازی خودرو
باسلام و خداقوت ، باتوجه به مجازی بودن پلاک خودرو باید ببرای ورد به مزایده چه مراحلی باید انجام شود...
شرایط دریافت پلاک مجازی برای خودرو قدیمی
باسلام و وقت بخیر صاحب خودرو فولکس بیتل با پلاک قدیم هستم و خودرو فوق دارای مدارک و بیمه میباشد و یک خودرو کلاسیک وکاملا بازسازی شده و سالم میباشد شرایط دریافت پلاک مجازی را میخواهم بدانم و در زمان ت...
پلاک مجازی خودرو
پلاک مجازی چیست؟ یعنی مدارک رو ارسال میکنیم و پست پلاک رو می آورد؟ لطفاً یکی جواب بدهد خیلی واجب هست و چند روز دیگر مهلت تعویض پلاک هم تمام میشود؟...
پلاک خودرو با حرف ر و بنام پلاک مجازی خودرو فرسوده
با سلام تروخدا راهنماییم کنید من رفته بودم تعویض پلاک اونجا دوتا پلاک تو انبار نوشته بود داری و یه پلاک دیگه نصب شده روی خودرو با حرف ر پرسیدم این چیه نوشته نصب روی خودرو گفتم من همچین پلاکی ندارم گفت...
شماره پلاک مجازی
با سلام و احترام منظور از خودروهایی که هم شماره پلاک مجازی دارند و هم شماره پلاک اصلی چیست؟...