مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری پسر از والدینش که هردوفوت کردند

سلام.پدرشوهرم10سال هست که فوت کردندو1سال ونیم که همسرشون یعنی مادرشوهرم فوت کردن میخواستم ببینم همسرم میتونه ازمستمری پدرش استفاده کنه.ایشون مریضه و اسکیزوفرنی شدیدداره ودکترگفتن مریضی خطرناکی هست وایشون آرایشگرهست جوازم داره اماالان هم بیماریش شدیدترشده هم اینکه براثرتصادفی که داشتیم ازناحیه هردودست آسیب دیده ونمیتونه کارکنه.اگرمیشه مستمری پدرش رابگیره بایدکجابریم وچکارکنیم بایدنامه پزشک اعصاب وروان که پیشش میره راهم داشته باشیم.دوتابچه داریم وزندگی برامون خیلی سخت شده تراخداراهنماییم کنین که چه جوری اقدام کنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به اداره بیمه پدر خود مراجعه ودرخواست تشکیل کمیسیون پزشکی داده تا با بررسی وضعیت جسمی رای کمیسیون بر استحقاق یا عدم ان صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

می توانید پیگیری کنید
اگر شرایطشو داشته باشه ممکن است