مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی استرداد لوازم منزل و طلاجات با توجه به فاکتور و دست خط و فایل صوتی زوجه

سلام. با توجه به اینکه از طریق کیفری جواب نگرفتم آیا از طریق حقوقی میشه نسبت به استرداد اقدام کرد چگونه و آیا دوباره هنگام دادخواست به شماره پرونده های قبلی هم اشاره شود یا از نو ( حقوقی ) اقدام کرد چگونه و از چه طریق ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید به صورت حقوقی موضوع را پیگیری کنید نتیجه در دادگاه کیفری و حقوقی متفاوت هست