مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات کارگری

با سلام این چه قانونی شرکت اگه اموال نداشته باشه نمیشه اموال مدیران شرکت توقیف کرد مگه در امد شرکت به جیب مدیران و سهامداران شرکت نمیره عذر خواهی میکنم این چه قانون مسخره ای که تصویب کردن چرا حق یه عده ضعیف بالا می کشن هیچکی هم پاسخ گو نیست کارگر یه قشر ضعیفی چرا باید ازش حمایت نشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرکت را محکوم کرده اید و اموالی شناسایی نشده درخواست ورشکستگی شرکت را بدهید تا مدیران شرکت مجبور به پرداخت بدهی شما شوند.