مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه قاضی به محتویات پرونده ونفرستان ابلاغ حضور دردادگاه

با سلام خدمت وکلای بزرگوار هیچگونه ابلاغی درسامانه نفرستادند بجز یکبار انهم جهت دریافت نظریه کارشناسی بدون حضوربنده درجلسات دادگاه رای غیابی صادرودردادنامه نوشته رای اصداری حضوری میباشد اعتراض دادم ولی تجدید نظر هم پس از3ماه تائیدکرده درصورتی که به محتویات پرونده توجه نکرده سامانه ابلاغ نشانگر همه چیزاست که احضارنشدم فقط فقط اعمال نفوذ وکیل در هردوداگاه رای صادر شده این هست که پول جای قانون راگرفته لطفا راهنمائی بفرمایید کجابرم چیکارها بکنم ممنون ومتشکرم ارراهنمائی شما بزرگواران خودم نیز از معسرین جنگ میباشم که هیچ چی بجز این ندارم مستاجر ومحتاج نان شب خود وخانواده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.