مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد صوری

یه قولنامه ای صوری تنظیم کردیم با یکی از اشنایان وهیچ نسخه ای دست من نیست ..ثمن معامله 300میلیون تومان بوده که نوشتیم پرداخت شده بمن ولی حقیقت نداشته ومدرکی هم برای اثباتش طرف نداره طبیعتا ...ازش خواستم بیاره ولی پاسخی نمیده چجوری میتونم ابطالش کنم ....ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست ابطال قرار داد به علت صوری بودن را اقامه نمایید و