مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت مبلغ اپارتمان

سلام
وقتتون بخیر
ببخشید چند سال قبل قرارداری با پیمانکار نوشتیم و بابت پیش قسط قرارداد یک واحد اپارتمان
اپارتمان از شخصی به صورت پیش فروش خریداری کرده بودم‌ قبلا به پیمانکار فروختم که ثمن اپارتمان به مبلغ 550 میلیون (100 برا تحویل و 100 رویه سند که جمعا شد 750 میلیون) بابت پیش قسط قرارداد در قرارداد پیمانکار نوشته و کم شد و مابقی بعد از اتمام کار دادیم و تسویه کردیم و در قرارداد پیمانکار نیز در مورد خرید اپارتمان و قولنامه کامل نوشته شد و یک متنی نیز پیمانکار اضافه کردن که:
1-به هر دلیلی سازنده اپارتمان واحد مورد قرارداد را در موعد مقرر اماده و تحویل ندهد کارفرما (یعنی من) متعهد گردید که وجه کامل واحد را نقدا به پیمانکار پرداخت نمایید.
الان بعد از چند سال سازنده ای که من خریداری کردم نمیسازه و اماده نیست حتی چندین واحد نیز به عنوان فروش مال غیر انجام دادن و سوال داشتم که:
چنانچه اپارتمان من هم همین مشکل مال غیر داشته یا معارضی داشته باشه یا مشکل کلی داشته باشه که نتونه تحویل بده و پیمانکار شکایت کنه با متنی که داخل قرارداد نوشته چه مبلغ از من میگیره؟(همین متنی که بالا براتون نوشتم)
ممنون و تشکر از اساتید محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به
بررسی جزئیات میباشد