مشاوره حقوقی رایگان - مرجوع کردن جنس سایت درج آگهی

سلام من یه خرید کردم از سایت درج آگهی و ایشون جنس نامرغوب تحویلم داده الان میتونم از این طریق اقدام کنم برای مرجوع کردن خودشونم قبول دارن ک شکسته بوده ولی حاضر ب پس گرفتن نیستن چطور باید اقدام کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر نماد اعتماد داشته می توانید از طریق پلیس فتا اقدام کنید یا اینکه بدوا اظهارنامه فسخ دهید سپس دادخواست تنفیذ فسخ ارایه نمایید