مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند از طریق اقرارنامه غیررسمی

سلام خدمت اساتید بزرگوار

1- پانزده سال پیش ملکی رو از برادرم صلح قطعی کردم و سند رسمی هم دارم.

2- چند ماه پیش دادخواست خلع ید دادم و رای بدوی به نفع من اومد.

3- حالا پدرم مدعی هست که سه دنگ اون خونه متعلق به اون بوده و برادرم بدون اطلاعش به من انتقال داده

3- تنها مستندشون یک اقرارنامه غیررسمیه که خودشون در سال 82 تو خونه نوشتن مبنی بر اینکه ملک مذکور رو شراکتی خریدن، اما امضای فروشنده نیست و امضایی منتسب به منم هست (من در تاریخ اون اقرارنانه زیر16 سال بودم)

4- در زمان انتقال به من در سال 87، پدرم در دفترخونه حاضر بود و بعنوان شاهد هم امضا کردن

5- در دادخواست ابطال سندشون، تقاضای ابطال سند من مال سال 87 و برادرم مال سال 82 رو دادن

6- پدرم و برادرم با هم هماهنگن

7- ممنون میشم راهنمایی کنید
آیا شانس پیروزی دارن؟
من چکار باید بکنم؟

اونها پول و وکیل و نفوذ دارن اما من جز خدا هیچ چیز و هیچ کسی رو ندارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی باید
جزئیات موضوع بررسی گردد