مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی درخواست ضرر و زیان ناشی از جرم به نرخ روز

با سلام. در سال 1390 سازماني سبب ورود خسارت به من شد. در همون سال 90 دادخواست كيفري دادم و روند دادرسي بسيار طولاني شد و نهايتا متهم در سال 99 محكوم قطعي شد. (متهم در سال 90 اثر هنري من رو از كسي كه مالك نبود با عقد قرارداد خريد و به او پول داد كه من اثبات كردم مالك من بودم و با اثبات سوء نيت خريدار به دادگاه، مدیر وقت سازمان خريدار به 6 ماه زندان محكوم شد.)
به استناد حكم كيفري صادر شده بلافاصله در سال 99 دادخواست حقوقي مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم و محاسبه آن به نرخ روز بر مبنای شاخص تورم دادم.
قاضي از كارشناس رسمي خواست كه ميزان خسارت وارد شده در سال 90 را محاسبه كند. كارشناس مبلغ خسارت رو 100 ميليون در سال 90 محاسبه و به قاضي اعلام كرد.
حالا قاضي 100 تومن خسارت سال 90 رو مطابق درخواست من به روز میکند؟ آیا ممکنه همون 100 تومن به عنوان کل خسارت در نظر گرفته بشه؟ اگر اینکارو کرد چگونه باید اعتراض کنم؟چون عملا 100 تومن سال 90 الان هیچ ارزشی نداره.
با تشكر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی باید خسارات را طبق قیمت روز مورد حکم قرار بدهد