مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس کارت ملی

سلام.لطفا منوراهنمایی کنین.
من در یک سایت امریکایی تدریس می کنم .......
این سایت برای آموزش زبانهای مختلف هست.
بعدیک خانمی به من گفتن که نزدیک‌ مرگشون هست ) ب دلیل سرطان پیشرفته( الان میخوان مبلغی ک ارثیه شون هست رو به عنوان charityبدهند به من تا سی درصدش را خودم داشته باشم و هفتاد درصدش را قول بدم و قراردادامضاکنم که ب موسسه خیریه داخل ایران بدهم .) منظورم اینه صرف امورخیریه بشه اسم موسسه خاصی رو نگفتن(بعد ازمن تصویرعکس کارت ملی خواستند.من هم‌گفتم که کارغیرقانونی انجام نمیدم و البته حتی گفتم هیچ کارسیاسی هم نمیکنم.)محض احتیاط(اما من عکس کارت ملی ام روفرستادم وایشون هم ازقبلش همه شرایط من رو پذیرفتند.قبلاهم ازم برای سایتهای خارجی اطلاعات خواسته شده بود وخب کسی سواستفاده نکرده بود و همیشه برای اکثریت کارهاIDنیازدارند و یا باید کارت شهروندی نشون بدی یا شماره امنیت اجتماعی .خیلی طبیعی بود برام اما نگران شدم،نکنه بخواد بااین مبلغ زیاد پولشویی کنه.الان نمیدونم چیکارکنم،عکس کارت ملی فرستادم ولی هیچ اقدام دیگه ای انجام ندادم.خیلی برام طبیعی بود که ازم IDخواسته شه چون میدونستم و باپروسه اش درامریکا و اروپا آشنابودم.حالا امکانش هست ک از عکس کارت ملی من سواستفاده کنن؟ من الان چه کاری بایدانجام بدهم؟
آن خانم واقعاسرطان داشتند وحتی وقتی شرایط ودلیلشو ازش پرسیدم چرابه من میدین ابن پولو وبرای خیریه میزارین، گفتن که هیچ وارثی ندارند .من ازتمام جیمیلهایی ک فرستادن برام ،عکس دارم،حتی گفتم که هیچ کارغیرقانونی و ضدوطنم انجام نمیدم،حالا چه کاری بایدبکنم که برای من چیزی دردسرنشود،من خیلی نگرانم ،البته این خانم چیزی به من نگفته اما این حدسم امیدوارم غلط باشه.
البته برای من چندتامدرک وامضا فرستادن ک عکس وصیت نامه شونه والبته یک مدرک که نوشتن وامضاکردن ک صرفاقراره صرف امورخیریه بشه ،اما نمیدونم چجوری بایدازاعتباراین مدارک اطمینان حاصل کنم.از ی طرف نگرانم کارغیرقانونی این وسط باشه،به هرصورت من نگرانم .میشه راهنماییم کنید؟
چطوری میتونم ازاعتبارمدارکی ک فرستادن اطمینان خاصل کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر حال احتمال سوء استفاده هست.از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.