مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تتظیم سند خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده سال 94 یک خودرو فروختم و شخص خریدار ان را به یک نفر دیگر فروخته و این خودرو تا جایی که من اطلاع دارم با چند نفر دیگه هم فروخته شده و متاسفانه پلاک خودرو همچنان به نام بنده هست و تعویض نشده که آن زمان من شکایت خودم رو نسبت به عدم تعویض پلاک در سامانه راهنمایی رانندگی ثبت کردم حالا بعد از گذشت تقریبا 7 سال امروز یک پیام حاوی تشکیل پرونده از دادگاه عمومی حقوقی یک شهر دیگر که محل سکونت من نیست و خواسته پرونده الزام به تنظیم سند تعویض پلاک و خسارت هزینه دادرسی از شخصی که من اصلا نمیشناسمش و معامله ای باهاش نداشتم ارسال شد.لازم به ذکر هست من زمان فروش خودرو تمام مدارک اعم از سند مالکیت خودرو و مدارک شناسایی رو کاملا تقدیم خریدار کردم و تا جایی که من مطلع هستم ایشون هم عینا به شخص خریدار دیگر تقدیم کرده. میخواستم بدانم بعد از گذشت حدود 7 سال صرفا چون پلاک خودرو به نام من باقی مانده چرا از من شکایت شده چرا این شخص از کسی که این خودرو رو خریده شکایت نکرده و راهنمایی شما کمک حال بنده میباشد. باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از اون ها هم شکایت کرده ولی شما چون پلاک بنامت هست مکلف به فک پلاک هستی