مشاوره حقوقی رایگان - در مورد هک سوال داشتم؟

باسلام عرض ادب روزتون بخير خسته نباشید
از طریق سیم کارت قابل هک است و برنامه های اجتماعی چجوری پیام ها دریافت می‌کند
پليس فتا مراجعه کردم درست رسیدگی نشده و توجه نداشتن
برام سوال شده هکر کلاهبردار چجوری دسترسی دارد به قانون واقعا متوجه نشدم
پیگیری درست انجام دادم طریق مقابل هکر آدم ساده است واقعا ساده است کسی نیست فقط صحبتی شده در مورد پرونده درست رسیدگی نشده و این صحبت ها خالی است چون واقعیت ندارد
هنوز مزاحمت ها هنوز است از طرف هکر
نکته مهم که پدرم مشکل بیماری جنگی دارد و صحبت های نباید گفته بشود میگه ایجاد مشکلات زیادی میشه
موضوع هک نمیدونم از کجا شروع شد
منتظر خبر شما وکیل ها عزیز هستم

پاسخ ها :

هک