مشاوره حقوقی رایگان - همسر بعنوان مهمانی بهمراه دخترم به منزل پدرش رفته و الان20 روز میشه که نمیاد خونه

باعرض سلام
خانوم من 20 روز قبل بعداز بحثی مختصر بعنوان مهمانی بهمراه دخترم که چند روز است 4سالش تموم شده بخانه پدرش که چند شهر بامنزل من فاصله داره رفته.
فردای رفتنش درنبود من درخانه میاد سند ازدواج و شناسنامه خودش و دخترمو میبره.
بعد پیگیری های من برای برگشت بخانه که فایده ای نداشت از من برای مهریه و نفقه خودش و دخترم شکایت میکنه
با حضور در شورای حل اختلاف،همسرم مدعی شده که درخواست طلاق نداره و فقط مهریه و ....
من برای بازگشتنشان و اینده دخترم و خراب نشدن زندگیم کلیه خواستهای همسرم را قبول کردم ومتعهد شدم که محیطی ارام و امن برایشان فراهم کنم،حتی قبول کردم ماهیانه یک ملیون تومان بعنوان مهر بپردازم.
با درخواست رئیس شعبه برای امدن به خونه وشروع زندگی همسرم موافقت نمیکنه و میگه تا معلوم نشدن تکلیف شکایت های دیگش نمیاد خونه
و تموم اون شروطی که خودش مطرح کرده بود ومن قبول کردم را نپذیرفت.وقتی با اصرار رئیس شعبه مبنی بر بازگشت به زندگی مواجح میشه مدعی نداشتن تامین جانی میشه.
درصورتی که ادعاش کذب محض و بدون هیچ دلیل و مدرکیه و حاضر به اوردن شاهد هم شدم بابت ادعاهام
رئیس شعبه هم بناچار شکایت رو به دادگاه خانواده ارجاح داد.
من هم در دو روز اینده مدارکم جهت شکایت برای عدم تمکین اماده میشه و اقدام قانونی میکنم
دخترم بخاطر بد رفتاری و بی حوصلگی همسرم بیش از اندازه بمن وابسته هستش
دخترم شیرخشکی بودو از نوزادی رو پاهای من بزرگ شد و کلیه کارهاشو من انجام میدم،حتی سرویس بهداشتی الانش، یا تعویض مای بی بی هاش،لباس پوشیدن و حمام کردنشو و....
هرشب هم تو بغلم میخوابید.
همسرم از روزی که رفت تبلت بچه رو خاموش کرده وخودشم بامن بهیچ وجه صحبت نمیکنه ومن نمیتونم هیچ تماس یا ملاقاتی بابچم داشته باشم
میدونم دخترم خیلی اذیت میشه
بچه هم پدر میخواد هم مادر
ایا راهی وجود داره تا مشخص شدن تکلیف زندگیم بتونم بچه رو پیش خودم بیارم؟
و یا باهاش لااقل ملاقات داشته باشم؟
چون پدر خانوم من همسر دوم داره و همسرم بخاطر ازار و اذیت ها و کتک زدن های نامادریش از 3سالگی پیش مادربزرگش زندگی کرد
وضعیت منزل پدر همسرم و ایضا توان مالیش اصلا مساعد نگه داشتن بچم نیست.
من یه فایل صوتی از مکالمه منو دخترو همسرم دارم که ضبط این صدا به احتمال 99 درصد کار دخترم هستش که همسر من به صراحت و با خوشحالی از کتک زدن بچم صحبت میکنه تا طبق عادتش بخواد منو حرص بده و عصبی کنه...
ممنون میشم راهنماییم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما طولانی است بهتر است برای بیان بهتر مطلب ومشاوره سریع تر از طریق پنل مشاوره تلفنی سامانه در ارتباط باشید....

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،دادخواست ملاقات فرزند دهید برای موارد دیگر مشاوره تلفنی توصیه میگردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تمکین دهید و اگر زوجه به اراده خودش خانه را ترک کند مستحق نفقه نیست. در مورد ملاقات فرزند نیز با توجه ب اینکه فرزند تا 7 سالگی نزد مادر است و بعد حضانت باشماست. بنابراین دادخواست ملاقات فرزند دهید . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شرایط شما کاملا پیچیده ‌ حساس هست به نظر میرسه به جای مشاوره اینجا هر چه زودتر اقدام به مشاوره ی حضوری و اخذ وکیل و انجام امور قان‌نی فرمایید تا بچه بیشتر از این دچار مشکل نشده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید
و برای فرزندتون دادخواست ملاقات فرزند بدهید